THE RED SUN in Blaricum verbouwt en zal in het voorjaar compleet vernieuwd haar deuren weer openen.

Bij de herovername door oprichtster en oud-eigenaar, per dinsdag 31 januari 2017, is THE RED SUN (het restaurant in Blaricum en de merknaam) weer terug in vertrouwde handen. Wimmy Hu en THE RED SUN zijn twee namen die onlosmakend in één adem worden genoemd.

THE RED SUN in Blaricum is vanaf maandag 6 februari tijdelijk gesloten voor een complete transformatie. Niet alleen het interieur zal onder handen genomen worden, ook staat de vernieuwde THE RED SUN voor een spannende doorontwikkelde menu- en wijnkaart met behoud van de fameuze THE RED SUN classics. THE RED SUN 2.0 zal medio april haar deuren openen en net als in 2005 vooruitstrevend zijn, maar volgens de standaarden van 2017.

‘Ik ben gegroeid en heb me verder ontwikkeld sinds de oprichting ruim 11 jaar geleden, maar dat is de maatschappij en daarmee de gast ook. De vernieuwde THE RED SUN wil wederom verbluffen en de huidige verwachtingen overtreffen. Net als bijna twaalf jaar geleden bij de allereerste opening van THE RED SUN, maar dan in een nieuwe tijd.’ – Oprichtster en eigenaar Wimmy Hu

Reserveringen voor THE RED SUN Blaricum: klik hier.

Met de terugkeer komt de focus alleen op THE RED SUN in Blaricum te liggen. Met deze herovername zal in Amsterdam, per 1 april 2017, THE RED SUN dan ook definitief van de gevel verdwijnen.

Reserveringen tot 1 april in Amsterdam: klik hier.

THE RED SUN Blaricum →